Projecten

De partner voor informatievraagstukken

“Wij zijn betrokken bij allerlei projecten die erop gericht zijn om informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Ik zie het als onze missie om de kennis hierover te delen en verbindingen te leggen tussen de verschillende organisaties.”
Adriaan Hondelink, oprichter van CS

Wij zijn dé partner voor informatievraagstukken in de publieke sector. We behalen onze successen in samenwerking met onze klanten. Lees meer over onze succesvolle aanpak in verschillende projecten.

Handreikingen schrijven voor het Nationaal Archief

Om zoveel mogelijk van haar kennis met andere overheidsorganisaties te delen, ontwikkelt het Nationaal Archief regelmatig kennisproducten. Om hen te ondersteunen in het vernietigen van digitale overheidsinformatie en het organiseren van de toegang tot overgebrachte informatie, heeft Content Strategy in opdracht van het Nationaal Archief twee kennisproducten ontwikkeld.

Actieplan verbeteren informatiehuishouding

Het op orde brengen van de informatiehuishouding is actueel. Alle onderdelen van de overheid staan voor de uitdaging om via een eigen actieplan aan te geven op welke wijze de informatiehuishouding de komende jaren op orde zal worden gebracht. De adviseurs van Content Strategy zijn hier nauw bij betrokken. Zowel in inhoudelijke als coördinerende rollen.

Contentteams RVO klaar voor omnichannel dienstverlening

Wij hebben bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een nieuwe organisatiestructuur en werkwijze voor digitale dienstverlening ontworpen en ingericht. Hierdoor werkt RVO multidisciplinair aan omnichannel klantbeleving. RVO heeft deze verandering doorgevoerd om haar Visie op dienstverlening te praktijk te brengen.