Werken bij

Werken bij Content Strategy?

Dat kan! We zijn met 20+ collega’s die het leuk vinden om met elkaar samen te werken, met elkaar te sparren, van elkaar te leren en om nieuwe ervaringen op te doen. Wil je ook graag onderdeel uitmaken van een gezellig en hecht team? Ons vakgebied staat volop in de belangstelling en onze dienstverlening is veel gevraagd. Ben jij onze nieuwe collega?

Ambitie

Content Strategy wil de beste dienstverlener in informatiemanagement zijn. Dit doen we door inhoudelijke kennis van ICT, proces- en informatiemanagement te combineren met de kunde om projectmatig verandering te begeleiden en afgesproken resultaten te behalen.

Samen verschillend

Bij Content Strategy willen we dat iedere medewerker zich prettig voelt bij de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers. In een veilige werkomgeving zijn alle medewerkers gelijkwaardig en wordt iedereen gewaardeerd en beoordeeld op diens vaardigheden, competenties en talenten.

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast over onze organisatie en vacatures en wil je onderzoeken of wij bij je passen? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Content Strategy betekent een duurzame investering in jezelf. Je vergroot je kennis en ervaring en bent onderdeel van een professioneel team. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Openstaande vacatures

Adviseur informatiemanagement

Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: HBO, WO
Werkervaring: 1-10+ jaar

Als adviseur informatiemanagement combineer je je kennis over informatie met je vaardigheden als adviseur.  Je werkt aan projecten en opdrachten bij onze klanten. Dit is vaak bij een overheidsorganisatie. Veel van onze opdrachtgevers zitten in de Randstad.