Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een omgeving waarin je je kennis en vaardigheden kan vergroten en je veel verschillende ervaringen opdoet. Je deelt deze met je team en hierdoor groeien wij als organisatie. Je krijgt een goede en bij jou passende beloning die uit verschillende onderdelen bestaat.

Salaris

Je ontvang een salaris en vakantietoeslag. Onder normale omstandigheden ontvang je jaarlijks een salarisverhoging. We kennen drie functies: junior, medior en senior adviseur informatiemanagement. Ook als je naar een nieuwe functie gegroeid bent wordt je salaris verhoogd.

Projectbonus

We belonen je graag voor je inzet. Maandelijks ontvang je naast het salaris een projectbonus die gebaseerd is op jouw declarabele uren van de voorgaande maand. Ook de projectbonus wordt, onder normale omstandigheden, jaarlijks en bij een nieuwe functie verhoogd.

Jaarbonus

Door je persoonlijke doelen te behalen (denk bijvoorbeeld aan het volgen van een opleiding) en door oog te hebben voor onze kwaliteitseisen heb je veel invloed op de hoogte van je jaarbonus. Daarnaast is deze bonus afhankelijk van onze bedrijfsresultaten.

Mobiliteit

Hoewel we ook thuiswerken reis je regelmatig naar ons kantoor in Den Haag of naar de locatie van je opdracht. Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding en bent vrij om te kiezen wat het beste bij jou past: het openbaar vervoer, een elektrische auto of fiets…

Vakantie en verlof

We willen graag dat je veel tijd hebt om leuke dingen te doen. Standaard bieden we daarom 25 vakantiedagen. Als dat voor jou niet voldoende is kun je natuurlijk dagen bijkopen, bijvoorbeeld met je jaarlijkse bonus. Bij zorgverlof, geboorteverlof of een ander verlof situatie maken we een maatwerkafspraak die goed bij jou past.

Telefoon, laptop en je werkplek thuis

Om je flexibiliteit te geven krijg je van ons een telefoon- en data-abonnement. Ook krijg je beschikking over een goede smartphone en laptop. Als je gebruik wilt maken van je eigen telefoon krijg je hiervoor een vergoeding. En omdat je ook thuiswerkt zorgen we dat je thuiswerkplek in orde is. Samen kijken we wat hiervoor nodig is.

Talentontwikkeling

We helpen je graag bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden waar jij energie van krijgt. Je maakt een jaarplan waarmee je hier invulling aan geeft. Regelmatig bespreken we of je goed op weg bent. In het jaarplan kun je specifieke opleidingswensen opnemen. Ook werken we aan een compleet gevulde gereedschapskist voor jou als adviseur. Bij iedere functie gelden specifieke kennis en vaardigheden die je ontwikkelt door het volgen van gezamenlijke of persoonlijke opleidingen.

Netto

We proberen zoveel als mogelijk netto te vergoeden. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de regels. Momenteel kennen we een werkkostenregeling, een vergoeding voor je internetabonnement en een vergoeding voor het thuiswerken.

Pensioen en inkomensverzekeringen

Niet alleen nu is je inkomen belangrijk, maar ook als je straks klaar bent met werken. Daarom zorgen we voor een goed en eerlijk pensioen. En omdat dit onderwerp niet door iedereen makkelijk te volgen is, bieden we je bij indiensttreding een gesprek aan bij een pensioenadviseur zodat je onze pensioenregeling in combinatie met jouw persoonlijke situatie inzichtelijk krijgt. Ook hebben we goede inkomensverzekeringen die aanvullen op de basisvoorzieningen.

Bekijk onze vacatures

Adviseur informatiemanagement

Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: HBO, WO
Werkervaring: 1-10+ jaar

Als adviseur informatiemanagement combineer je je kennis over informatie met je vaardigheden als adviseur.  Je werkt aan projecten en opdrachten bij onze klanten. Dit is vaak bij een overheidsorganisatie. Veel van onze opdrachtgevers zitten in de Randstad.