Ambitie

Ambitie

Content Strategy wil de beste dienstverlener in informatiemanagement zijn. Dit doen we door inhoudelijke kennis van ICT, proces- en informatiemanagement te combineren met de kunde om projectmatig verandering te begeleiden en de afgesproken resultaten te behalen.

Kennis delen en verbinden is hierbij ons belangrijkste speerpunt. Onze ambitie is om dé partner voor informatievraagstukken in de publieke sector te zijn. Dit kan alleen door blijvend te investeren in onze kennis, ons te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en door continue aandacht te hebben voor onze effectiviteit. We behalen onze successen altijd in samenwerking met onze klanten.

“Wij zijn betrokken bij allerlei projecten die erop gericht zijn om informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Ik zie het als onze missie om de kennis hierover te delen en verbindingen te leggen tussen de verschillende organisaties.” – Adriaan Hondelink, oprichter van CS.

Als adviseur bij Content Strategy werk je in een gedreven en resultaatgericht team waar professionaliteit, werkplezier én persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Bekijk onze vacatures

Adviseur informatiemanagement

Dienstverband: Fulltime
Carrièreniveau: HBO, WO
Werkervaring: 1-10+ jaar

Als adviseur informatiemanagement combineer je je kennis over informatie met je vaardigheden als adviseur.  Je werkt aan projecten en opdrachten bij onze klanten. Dit is vaak bij een overheidsorganisatie. Veel van onze opdrachtgevers zitten in de Randstad.