Nieuws

Nieuws

Op deze pagina delen we regelmatig een inkijkje in de de werkzaamheden van de Content Strategy adviseurs. Geïnteresseerd in Webinars die we organiseren? Hoe een dag van een adviseur er uit ziet of praktische tips en tricks? Neem dan een kijkje in de nieuws artikelen.

Deel 6: Data gedreven werken

Prof. dr. Cokky Hilhorst en Alisa Westerhof vertellen over het onderwerp ‘Data driven werken’. Wat zijn de uitdagingen waar je tegenaan loopt als je jouw organisatie meer met data wilt laten werken?

Deel 5: Verandermanagement

Veranderingsmanagement of verandermanagement is een vorm van management die zich in het bijzonder bezighoudt met het veranderen van de structuur en/of de werkwijze van een organisatie. Verandermanagement staat centraal in de vijfde college reeks.

Deel 4: Society 4.0

In het vierde deel van de college reeks die de Content Strategy adviseurs volgen aan de Nyenrode Business Universiteit staat het onderwerp Society 4.0 in de schijnwerpers. Prof. dr. Bob de Wit neemt ons mee in het onderzoeksonderwerp transformatie van bedrijven, sectoren en samenlevingen, gedreven door verschillende digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.

Deel 3: Ethiek en transparantie

Het derde college van een reeks met de titel “Strategisch veranderen” die wij volgen aan de Nyenrode Business Universiteit ging over ‘Ethiek en transparantie’. Drs. Sacha Spoor liet ons integriteitsdilemma’s beleven aan de hand van enkele klassieke praktijkvoorbeelden.