Nieuws

De magie van succesvol digitaliseren

donderdag 21 november 2019
14.00 - 17.00 uur

 

Op 21 november 2019 organiseert Content Strategy een evenement waarin wij samen met onze relaties op ‘een magische wijze’ best practices presenteren. Deze middag is bedoeld voor iedereen die bezig is met digitaliseringsvraagstukken bij de rijksoverheid, provincies en gemeenten.
 
Het evenement start om 14.00 uur in de Laurenszaal van de Caballero Fabriek in Den Haag. Na de ontvangst nemen wij je samen met onze relaties mee in onderstaande projecten.

 

  • De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft de informatievoorziening voor ondernemers aanzienlijk verbeterd terwijl de beheerkosten gedaald zijn. Hoe verbeter je op efficiënte wijze de kwaliteit van je webcontent?

  • De Hoge Raad heeft een portaal voor digitaal procederen ontwikkeld waar advocaten tevreden over zijn. Wat is het geheim van dit succes?

  • Het Stadsarchief Amsterdam wil de toenemende volumes aan digitale informatie van de stad duurzaam toegankelijk bewaren en beheren zodat gebruikers wereldwijd gebruik kunnen maken van een brede digitale dienstverlening van het Stadsarchief. De huidige digitale infrastructuur heeft zijn grenzen bereikt. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste partner voor zo’n digitaal avontuur vindt?

  • Het DMS is er, de beheerorganisatie is er. Toch is het moeilijk om de informatiehuishouding op orde te krijgen. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een creatieve aanpak ontwikkeld: de i-wasstraat.

  • Waarom zou je paspoort niet digitaal kunnen zijn? De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens ontwikkelt uw digitale identiteit!


De gastheer is Jan Reinder van Magic Minded. Hij kent en deelt alle trucs om successen te behalen in veranderende organisaties.
 
Deelname is gratis. Meld je nu aan via dit inschrijfformulier!


Content Strategy is betrokken bij allerlei projecten die erop gericht zijn om informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Wij hebben succesvol een groot aantal organisaties begeleid bij digitaliseringsprojecten en zien het als onze missie om kennis hierover te delen en verbindingen te leggen tussen verschillende organisaties. 

 

7 oktober 2019