Expertise

Projectmatig werken

U wilt uw digitale doelstellingen bereiken. Maar welke aanpak past het beste bij uw organisatie en bij de verandering die u wilt realiseren?

Iedere verandering, klein of groot, kan alleen succesvol gerealiseerd worden als de randvoorwaarden voor succes ingevuld zijn. Projectmatig werken staat voor een aanpak buiten de bestaande bedrijfsvoering waarbij een groepsprestatie geleverd moet worden. Het te behalen resultaat moet helder zijn voor alle betrokkenen.

Waarom Content Strategy?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met projectmatig werken. Als programmamanager of projectmanager vertalen zij de door u gestelde doelen naar heldere resultaten en realiseren ze deze op een methodisch verantwoorde maar tevens pragmatische wijze. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van Prince2, IPMA, MSP, Agile (Scrum) en Lean. Als implementatiemanager creëren zij het overzicht in de verandering en begeleiden zij uw medewerkers stap voor stap, zodat zij begrijpen waarom de veranderingen nodig zijn en op welke wijze zij daar een duurzame bijdrage aan leveren. Onze adviseurs hebben zich onder andere verdiept in Breinkunde, Verandermanagement, Werkvormen, Storytelling en Visual Thinking. Ook zijn onze adviseurs bedreven in diverse procesanalyse- en verbeteringmethodieken (gecertificeerd in BPM). Aan de hand van onze analyses komen we samen tot mogelijke verbeteringen welke wij graag voor u implementeren. Wat maakt ons uniek? Onze mensen en de manier waarop wij werken: wij zijn resultaatgericht, communiceren helder en zijn omgevingsbewust. Problemen maken we bespreekbaar en lossen we graag samen met u op.