Expertise

Duurzame toegankelijkheid

Hoe zorgt u ervoor dat alle informatie in uw organisatie vindbaar, beschikbaar, leesbaar, interpreteerbaar en betrouwbaar is voor iedereen die daar recht op heeft en zo lang als dat nodig is?

Met duurzame toegankelijkheid wordt uw informatie direct in een toekomstvast bestandsformaat opgeslagen en voorzien van de juiste metadata zodat de toegankelijkheid ook over honderden jaren gegarandeerd wordt. Hiermee borgt u dat iedereen die recht heeft op de informatie er altijd bij kan en dat de informatie tijdig wordt vernietigd of wordt overgebracht naar een e-depot.

Waarom Content Strategy?

Onze adviseurs met brede kennis en ervaring op het gebied van duurzame toegankelijkheid en e-depotdienstverlening adviseren graag over de inhoudelijke vraagstukken vanuit mens, organisatie en techniek. Zij creëren bewustzijn bij organisatie en management en helpen bij het formuleren van doelstellingen op het gebied van duurzame toegankelijkheid en e-depot, en werken dit samen met u uit in een strategie. Voor uw specifieke situatie stellen zij realisatieplannen op en voeren deze samen met uw organisatie uit.