Expertise

Digitale transformatie

Hoe kunt u uw informatie optimaal inzetten bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen terwijl u voldoet aan de wet- en regelgeving over informatiebeheer?

Digitalisering vindt overal om ons heen plaats en ook uw organisatie doorloopt een digitale transformatie. Digitaal wordt de norm en vraagt meer dan technologie. Uw organisatie krijgt met complexe vraagstukken te maken en moet zich meer dan ooit aanpassen aan de nieuwe omgeving.

Waarom Content Strategy?

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met de vraagstukken die spelen bij digitale transformatie. Big data, blockchain, informatiebeveiliging, de Open Overheid, de BIR2017, het archiveren van digitale dossiers en het voldoen aan privacywetgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn onderwerpen waarmee wij dagelijks te maken hebben. Onze adviseurs helpen u graag bij het vaststellen van uw doelstellingen, het opstellen van een heldere architectuur, het uitvoeren van een onafhankelijke productselectie, de implementatie van nieuwe processen en systemen of bij het verbeteren van beheerprocessen. En dit altijd met aandacht voor uw medewerkers.