Expertise

Contentstrategie

Zoekt u mogelijkheden om uw contentorganisatie te verbeteren, om uw content slimmer in te zetten zodat uw organisatiedoelen beter behaald worden?

In een contentstrategie maakt u de vertaling van uw strategische bedrijfsdoelstellingen naar uw contentorganisatie. Op het snijvlak van organisatiestrategie, communicatie, digitale dienstverlening, kennismanagement, processen, webmanagement, klantfeedback en ICT geeft u met uw contentstrategie richting aan mensen, processen en systemen. En daar wordt uw digitale dienstverlening beter van!

Waarom Content Strategy?

Onze adviseurs zijn ervaren in het opstellen van contentstrategieën waarbij zij verder kijken dan de content die u publiceert. In onze visie is ook de interne informatie van essentieel belang om tot een gedegen contentstrategie te komen. Door middel van onze Workshop Contentstrategie begeleiden wij contentmanagers en redacteuren bij het opstellen van een contentstrategie. Tijdens een Quick-scan Contentstrategie kunnen we snel helder maken waar de contentorganisatie mee aan de slag kan om efficiënter en doelgerichter met content om te gaan. Ook zijn onze adviseurs van toegevoegde waarde bij de begeleiding van uw contentprojecten.