Diensten

Enterprise search

Is in uw organisatie het vinden van de juiste digitale informatie ook een probleem? Zou u willen dat informatie eenvoudig toegankelijk is, dat duidelijk wordt welke status en versie een document heeft, en dat bijvoorbeeld gevoelige informatie alleen voor de juiste personen doorzoekbaar is?

Enterprise search biedt verschillende oplossingen om informatie vindbaar, doorzoekbaar en bruikbaar te maken. Het realiseren van enterprise search oplossingen is een van de expertisegebieden waarin Content Strategy u goed van dienst kan zijn!

Enterprise search is meer dan alleen het zoeken naar informatie: digitale documenten worden geïndexeerd en doorzoekbaar gemaakt, en er wordt vastgesteld welke gebruikers toegang hebben tot welke informatie.

Bij onze dienstverlening staat de gebruiker altijd centraal. De gebruiker is immers als geen ander in staat om aan te geven welke informatie uit welke systemen toegevoegde waarde biedt. Daarnaast helpen wij u om bestaande zoekoplossingen te optimaliseren of nieuwe zoekoplossingen te integreren. Het resultaat is dat uw organisatie altijd de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar heeft.